سرمایه گذاری عربستان سعودی در یک فیلم ضد ایرانی!

نمانامه: عربستان سعودی با بودجه ۱۴۰ میلیون دلار در حال ساخت فیلم سینمایی «جنگجوی صحرا» با موضوع حمله اعراب به ایران باستان و شکست پادشاهی ساسانی و تغییر چهره منطقه پس از این شکست است!

روپرت وایت کارگردان آثاری مثل «قمارباز» و «خیزش سیاره میمون‌ها» کارگردانی این اثر را برعهده دارد. آنتونی مک کی، بازیگر نقش فالکون در دنیای سینمایی مارول نقش اصلی این فیلم را ایفا می‌کند و بن کینگزلی هم در نقش کسری پادشاه ایرانی ایفای نقش می‌کند. غسان مسعود بازیگر سوری که با نقش «صلاح الدین» در فیلم «قلمروی بهشت» شناخته می‌شود هم در این فیلم ایفای نقش می‌کند.

نکته غیرمنتظره در فهرست بازیگران فیلم در سایت imdb اعلام نام ویشکا آسایش در جمع بازیگران است! البته این خبر با واکنش تند ویشگاه آسایش تکذیب شد و گفت:

«خبر بازی من در فیلم Desert Warrior درست نیست. فکر میکنید من اگه قرار بشه یه روزی با Ben Kingsley همبازی ،بشم امکان داره که فرصت بدم کسی قبل از خودم خبرش رو منتشر کنه؟!! احتمالاً آنقدر ندید بدید بازی در میارم که از کار کردن باهام منصرف بشن.

کاش اقلاً وقتی شماهایی که اصرار دارید یه کاری کنید آدم فحش بخوره کمی خلاق تر از این باشید که imdb رو دستکاری کنید و کاش بعضی از هم دربست اون دستکاری رو باور نکنید. شماها پس فردا فیلم بیرون میاد و خودتان میبینید که من توش نیستم خودتون ضایع میشید»

سایت النهار هم در مطلبی درباره این فیلم خلاصه داستان مفصلی از آن را منتشر کرده و نوشته:

«وقایع فیلم «جنگجوی صحرا» در قرن هفت میلادی رخ می‌دهد. زمانی که در شبه جزیره عربستان قبایل مختلف درحال جنگ با هم هستند. در همین حال شاه ساسانی کسری (بن کینگزلی) به خاطر استبداد شدیدش شناخته می‌شود. در همین حال شاهزاده هند (عایشه هارت) دختر شاه نومان (غسان مسعود) حاضر نمی‌شود که یکی از کنیزهای شاه کسری شود و همین عامل یک جنگ بزرگ می‌شود. جنگی که چهره منطقه را برای همیشه تغییر می‌دهد. شاه نومان و دخترش هند به بیابان فرار می‌کنند در آنجا با راهزنی بیابانگرد (آنتونی مک کی) روبرو می‌شوند. آیا هند در متحد کردن ارتش قبائل عرب و رویارویی با ارتش پرشمارتر و مجهزتر کسری موفق می‌شود؟»

سرمایه‌گذاری عربستان سعودی در پروژه‌های سینمایی مانند حوزه‌هایی مثل فوتبال افزایش شدیدی داشته. مخصوصا در منطقه نئوم واقع در شمال عربستان که قرار است تا سال ۲۰۳۰ به یک مرکز جهانی رسانه بدل شود.