پایگاه خبری نمانامه: این جشنواره اعلام کرد فیلمهای منتخب بخش «سینه مارت» این دوره را ۱۶ دسامبر (۲۵ آذر) معرفی میکند و فهرست کامل فیلمهای حاضر ۷ ژانویه (۱۷ دی) منتشر میشود.
در حالی که برنامههای تخصصی و نشستهای مربوط به صنعت سینما در این رویداد به صورت آنلاین برگزار میشود، جشنواره به صورت فیزیکی از ۲۶ ژانویه تا ۶ فوریه (۶ تا ۱۷ بهمن) برپا میشود. رعایت مقررات سختگیرانه بهداشتی موسسه بهداشت عمومی و محیط زیست هلند در برگزاری این جشنواره ضروری خواهد بود.
مدیر جشنواره نیز تاکید کرد که انتظار میرود محدودیتهای بعدی برای مبارزه با موج جدید کووید ۱۹ بر شکل و نحوه برگزاری این جشنواره در سال ۲۰۲۲ تاثیر بگذارد.
وی گفت: اینکه جشنواره امسال چگونه پیش برود چیزی است که اکنون تمام توجه تیم ما را معطوف به خود ساخته است و در کنفرانس مطبوعاتی ۷ ژانویه اطلاعات بیشتری در این زمینه ارایه میشود.
در پنجاه و یکمین دوره جشنواره فیلم روتردام آماندا کرامر فیلمساز، نوازنده و نویسنده آمریکایی، کیو جیونگجیونگ از مبتکرترین هنرمندان و فیلمسازان امروز چین و نیز یواسا ماساکی انیماتور و فیلمساز ژاپنی تجلیل میشوند. همچنین سایومبو موکدیپروم فیلمبردار تایلندی که به تازگی با ساخت فیلم «خاطرات» آپیچاتپونگ ویراستاکول و «مرا به نام خودت صدا کن» لوکا گوادانینو همکاری کرده بود با دریافت سومین جایزه سالانه رابی مولر تجلیل میشود. جشنواره روتردام هلند هر ساله در پایان ماه ژانویه در شهر روتردام برگزار میشود.
راهیابی «زالاوا» جشنواره روتردام هلند
همچنین فیلم سینمایی «زالاوا» به کارگردانی ارسلان امیری و تهیهکنندگی روحالله برادری و سمیرا برادری، در ادامه حضور موفق خود در عرصه جهانی، به پنجاه و یکمین جشنواره بینالمللی فیلم روتردام هلند راه یافت.
«زالاوا» فیلمی است بینژانری و قصهگو از سینمای ایران که در یکسال گذشته مورد توجه مخاطبان و منتقدین داخلی و بینالمللی و فستیوالهای هنری و ژانری مختلف جهانی، قرار گرفته است.
جشنواره روتردام یکی از رویدادهای سینمایی با درجه A محسوب میشود و «زالاوا» در این دوره در بخش آینده روشن (Bright Future) همراه با شش فیلم دیگر از کشورهای اسپانیا، استرالیا، دانمارک، هلند و چک برای رقابت جایزهی فیپرشی این فستیوال به نمایش در میآید.
بخش آینده روشن با هدف معرفی فیلمهای اولکارگردانها، گزیدهای از فیلمهایی با مضمون منحصر بهفرد، ناب و دارای سبک خاص را به نمایش در میآورد که پیشرو در سینمای معاصر هستند.
«زالاوا» که پیش از این جایزهی فیپرشی انجمن منتقدان بینالمللی را در هفتاد و هشتمین جشنواره بینالمللی فیلم ونیز به عنوان بهترین فیلم سه بخش افقها، هفتهی منتقدین فیلم و روزهای ونیز را دریافت کرده، در جشنوارههای معتبری چون «تورنتو»، «سائوپائولو»، «فانتاستیک فست تگزاس»، «منتقدین شیکاگو»، «هنگکنگ»، «موربیدو مکزیک»، «فیلادلفیا» و جشنواره بینالمللی فیلم «دهوک» نیز مورد تحسین واقع شده است.
ارسال دیدگاه
در انتظار بررسی : 0