باز هم سیاست بر فرهنگ پیروز شد!

به قلم: جبار آذین

پایگاه خبری نمانامه: جدال سیاست با فرهنگ برای به خدمت گرفتن آن و اهالی فرهنگ و هنر، در ایران و جهان، تا زمان ملی و مردمی شدن دولت ها و حکومت ها ادامه خواهد داشت. چرا که سیاست به ذات به قدرت و ثروت و حکمرانی تمایل دارد و برخلاف آن  فرهنگ به عنوان فرزند خلف جامعه، در خدمت ارتقا و تعالی هنر و هنرمندان و مردم است.

یکبار دیگردر کشور فقر و گرانی، بیماری و فساد زده ما، سواران کالسکه لنگ سیاست، از روی پیکر زخمی فرهنگ گذشتند! مجلس در همسویی با دولت، و با چراغ سبز سیاسی و معاملاتی حاکمان انحرافی خانه سیاسی و تجاری سینما و خیانت آن ها به خیزش اهالی فرهنگ، هنر و سینما و لابی با  اسماعیلی، با بی اعتنایی به انتقادها و اعتراض های اهالی هنر و فرهنگ، با دادن رای اعتماد به محمدمهدی اسماعیلی، وزیر ارشاد سید ابراهیم رییسی که یک فعال سیاسی است و به دلیل سلطه مناسبات و چارچوبهای حزبی و سیاسی در کشور، نمی تواند نقشی در تحول فرهنگ و هنر ایران ایفا کند، جایگاهش را نه در جامعه که در هرم قدرت به نمایش گذاشت.

خیزش اعتراصی اهالی فرهنگ و هنر، برای احقاق حقوق خود، به رغم شیطنت های رسانه ای و اجتماعی منافع طلبان و حاکمان انحرافی و سوداگرخانه سیاسی و تجاری سینما، گرچه به نتیجه نرسید، اما تجارب و درس هایی تازه به آنها آموخت. باا ین همه بد نیست به یاد آوریم که قرار است، مسوولان و مدیران کشور ، افرادی ارزشی، انقلابی و ولایی باشند. حال اگر دارای دانش و تخصص و تعهد و نگاه ملی و مردمی نیستند، مهم نیست. مهم ریاست و کرسی داری به کمک منافع طلبان و سوداگران و مجیز گویان، از جمله در سینمای بیمار کشور است، منافع طلبی، همچنان حرف اول و آخر را می زند!