توییت جنجالی علی شریفی زارچی:

اقدام مخفیانه دولت رئیسی برای جذب ۱۵ هزار عضو هیئت علمی

نمانامه: در ادامه موج بحث برانگیز اخراج اساتید از دانشگاه‌های کشور، دکتر علی شریفی زارچی، استاد رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه شریف از اخراج خود خبر داد. خبری که خیلی زود جنجال برانگیز شد و امروز با انتشار خبری جدید درباره این استاد وارد فاز جدیدی شده است.

 علی شریفی زارچی، استاد دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه شریف، در توییتی جنجالی مدعی اقدام مخفیانه دولت رئیسی برای جذب ۱۵ هزار عضو هیأت علمی همسو به صورت سهمیه‌ ای در دانشگاه‌ های کشور شده بود. او با «فاجعه» خواندن این تصمیم، سکوت جامعه علمی در برابر آن را «خیانت به ایران» عنوان کرده بود.

خبرهای متعددی از اخراج اساتید دانشگاه های مختلف کشور به گوش می رسید که شریفی زارچی در توییتر خود خبر اخراجش از دانشگاه شریف را اعلام کرد. پس از آن روزنامه ی دانشگاه شریف در خبری در توضیح علت اخراج علی شریفی زارچی، به نقل از سعید بهزادی‌ پور، دبیر هیئت اجرایی جذب اساتید دانشگاه شریف مدعی شد علی شریفی زارچی استادیار پیمانی این دانشگاه بوده و بعد از به پایان رسیدن مهلت ۵ ساله ی قرارداد پیمانی این استاد در بهمن‌ ماه ۱۴۰۰، با وجود دعوت مکرر دانشگاه از وی برای تمدید عضویت پیمانی خود، اقدامی از سوی شریفی زارچی صورت نگرفته بود و در نهایت هیأت اجرایی جذب دانشگاه رأی به پایان همکاری وی داده بود. نام محمدرضا عارف، چهره ی مشهور اطلاح طلب نیز در میان اعضای این هیأت به چشم می خورد.

این ادعای روزنامه شریف اما با تکذیب علی شریفی زارچی مواجه شد. او اظهار کرد که برخلاف ادعای دانشگاه شریف مبنی بر عدم اقدام او برای تمدید عضویت پیمانی خود، در همان سال ۱۴۰۰ درخواست‌ خود را ثبت کرده بود.

حالا اما خبر رسیده است که دکتر شریفی زارچی به عنوان رئیس کمیته علمی بین‌المللی المپیاد جهانی کامپیوتر انتخاب شده و او این خبر را در توئیتر خود تائید کرده است.

سریال اخراج اساتید دانشگاه های کشور در دولت ابراهیم رئیسی، که از سال ۱۴۰۰ با اخراج بیژن عبدالکریمی استاد فلسفه دانشگاه آزاد، محمد فاضلی استاد جامعه‌ شناسی دانشگاه شهید بهشتی و آرش اباذری استاد فلسفه دانشگاه صنعتی شریف آغاز شد، از سال گذشته به دنبال ناآرامی های رخ داده در کشور و به ویژه در هفته های گذشته سرعت بیشتری به خود گرفته است، موضوعی که انتقادات زیادی را به دنبال داشته است. اغلب اساتید اخراج شده از رشته های علوم انسانی هستند.

علاوه بر این، در فضای مجازی اخباری مبنی بر استخدام ناگهانی امیرحسین ثابتی، مجری جنجالی شبکه افق در دانشگاه شریف برای تدریس درس «انقلاب اسلامی ایران» در ترم جدید این دانشگاه منتشر و خبرساز شده بود.